Tajne,misterije,fenomeni,okultizam

12.08.2008., utorak

Astralna projekcija - šetnja izvan tijela-1. dio

Evo moj šesti post odlučio sam napisati o AP.

Astralna projekcija je sposobnost svjesnog napuštanja fizičkog tijela i kopranja svjesti u astralno tijelo. Astralno tijelo je jedno od ostalih šest tijela jer svaki čovjek posjeduje šest nivoa svijesti po teozofskom učenju:

· fizicko,
· astralno,
· duhovno,
· emocionalno,
· tijelo ljubavi,
· etericno.

Astralnu prijekciju je moguće doživjeti tijekom konzumiranaj alkohola i droga, ali nikako ne preporucavam AP dok ste pod utjecajem alkohola ili droga, a pogotovo LSD-a jer svjest zna trajno i nepovratno ostati dijelom na malo visoj razini što baš i ne funkcionira dobro s ovim denzitetom pa je moguće da vam Vrapče postane dom.

Astralno tijelo je sa fizičkim tijelom spojeno svjetlosnom vrpcom. Često se postavlja pitanje da li možete umrijeti ako se prekine svjetlosna vrpca tokom astralne projekcije. Ne, to nije moguće. Trenutak vaše smrti i prekidanja svjetlosne vrpce i oslobađanja astralnog tijela od fizičkog je karmički uslovljen i nema nikakve veze sa tim da li prakticirate svjesnu astralnu projekciju ili ne.A ako nevidite svjetlosnu vrpcu ne znači da niste u projekciji ili da je prekinuta.
Pročitao sam negdje da je nesvjesno sanjanje nesvjesna astralna projekcija, a svjesno ili lucidno sanjanje svjesna astralna projekcija te da svaki put kada sanjamo da se nalazimo na Astralu.
Ima mnogo tehnika za astralnu projekciju, ali nije za svakog ista pa ako budete vježbali astralnu projekciju i ako vam ne uspije iz prvog puta to ne znači da se nikada nećete astralno projicirati. To vam je isto kao da učite hodati ili igrati nogomet iz prvog puta sigurno nečete moći naučiti hodati niti igrati nogomet, a to je zbog toga što morate stalno vježbati i kod svkog nije isto neko se uspije astralno projicirati za mjesec dana, a netko za 2 ili 3 mjeseca pa čak i više.
Redosljed astralne projekcije:

1. Uspostavljanje veze sa astralnim planom i usklađivanje vibracija.

2. Prebacivanje svjesti iz fizičkog u astralno tijelo.

3. Odvajanje astralnog tijela od fizičkog

4. Udaljavanje astralnog tijela.

Evo i jedna tehnika napokon:
Lezite u krevet ne preporučavam vam da ležite u krevetu u kojem uvjek spavate jer ćete izgubiti koncentraciju pa odmah zaspati. Počnite sa relaksacijom dišite usporeno i duboko, znači koliko vam traje udisaj neka tako traje i izdisaj, dišite tiho i sporo neka vam udisaj traje 7 sekundi i tada zadržite zrak 3 sekunde (može i manje ali ne pretjerujte) i izdisaj neka traje 7 sekundi (samo da napomenem udišite kroz nos, a izdišite kroz usta).Znači pokušaj te se maksimalno opustiti i pazite da ne napravite nijedan vojni pokret jer ćete sve pokvariti pa ćete morati sve ponovo, i morate biti svjesni i pokušati ne zaspati.
Kada ste se opustili i tijelo vam je dobro opušteno a disanje vam je usporeno i lagano.Kada ste opustili tijelo bitno je um zaokupirati nečime.Morate misliti na nešto drugo, znam da će biti teško jer će vam stalno dolaziti druge misli, pa zbog toga se morate koncentrirati na nešto jer morate misli odvratiti od fizičkog tijela i to ne prekidati.Nakon uspjesnog opustanja dovoljno je samo 30 sekundi koncentrirati misli na nesto nestvarno, na nesto sto nema veze sa vasim tijelom, mjestom gdje se nalazite, bilo sto sto poznajete. Morate zamisliti nesto sto ne postoji. Izmislite neko mjesto. Ubacite masu detalja (neke sitnice, razne boje, zvukove...), dodajte tome neki objekt, sto kompliciranije to bolje. Nakitite to sto bolje mozete, samo da vam um radi 100% a da se maknete od stvarnosti. Ako ovakvu koncentraciju uspijete zadrzati 30 sekundi u komadu pocet cete osjecati da ste jako teski i da tonete u krevet. Bitno je ne iznenaditi se ovdje i ne prekinuti vec nastaviti sa koncentracijom kao da se nista ne dogadja.
Zatim par sekundi kasnije (ako niste prekinuli) osjecate vibracije kroz tijelo. Sada se skoncentrirate na vibracije i pokusate manipulirati njihovim tokom. "Provlacite" vibracije od glave do pete cijelim tijelom otprilike 20 sekundi. Tako skupljate energiju. Kada skupite dovoljno poceti cete cuti sum u usima ili pucketanje. To se svijest kopira u astralno tijelo, a nakon toga cete odjednom prestati osjecati svoje fizicko tijelo sto znaci da vam je fokus sada u kopiranoj svijesti, ali se jos uvjek nalazite na mjestu fizickog tijela. Kada progledate skuzit cete da gledate, a ocni kapci su vam zatvoreni.Samo kada se poželite vratiti možete pomisliti na svoje tijelo (to vam nebi preporučio jer se nećete poslije ničega sjećati), a druga je opcija da se vratite do svog tijela i pogledate u svoje fizičko tijelo ili oći.Kada se astralno projicirate postoji mogučnost da sretnete entitete, ali to ću vam drugi put objasniti i neke druge tehnike.

AKO STE IMALI ASTRALNO ISKUSTVO DA STE TO NAPRAVILI SPONTANO ILI NAMJERNO JAVITE NA KOMENTARIMA DA TO PROKOMENTIRAMO ILI AKO VAS JOŠ NESTO ZANIMA PITAJTE NA KOMENTARIMA.

Image hosted by TeeJay Image hosted by TeeJay Image hosted by TeeJay
Astral Projection Guide< klikni ovdje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.