Tajne,misterije,fenomeni,okultizam

07.09.2008., nedjelja

Astralna projekcija - šetnja izvan tijela-2. dio

Evo moj sedmi post to je samo nastavak od prošlog u kojem donosim još jednu tehniku i ponešto o entitetima.


Prvi korak je da zamislite veliko,čvrsto uže kako visi ispred vas ,samo iznad vaših ramena , u prirodnoj poziciji za vas i za poziciju u kojoj ste vi. Ako ležite zamislite kako uže visi iznad vaših ramena i lagano rukama uhvatite uže. Ako sjedite zamislite uže kako visi ispred vašeg lica ,gdje uže završava lagano rukama uhvatite uže i započnite osjećati da je čvrsto pričvršćen za strop. Važno je da razlikujete kut i poziciju imaginiranog užeta da odgovara vama kako bi ga osjetili najprirodnije.
Centar vaše svjesnosti ruku je u sredini vaših ramena. Zatim dohvatite rukama uže i čvrsto ga držite. I penjite se rukom iznad ruke čvrsto uz uže. Povuci uže svojim ramenima svaki put dok se penješ uz uže. Osjeti sebe mičući sebe uz uže dok se penješ. Budi svjestan svoga fizičkog tijela dok se penješ. Koncentriraj se na penjanje , ali ne dopusti da ti fizičko tijelo bude napeto i da se pomiče. Prirodno diši i ne drži dah i ne dopusti da postane hrapav(da hrčeš). Drži um čistim i fokusiraj se isključivo na penjanje. Jednom rukom pružaj ruku da dohvatiš uže a drugom drži uže. Obje ruke rade skupa u isto vrijeme.Jedna ruka povlači uši dok drugu pružaš da bi uhvatio uže i držao ga dok je iznad , i spreman si za novo povlačenje.Zato je važno raditi s obje ruke kako bi bilo lakše i efektivno. Izmjeni brzinu penjanja da osjetiš kako misliš da ti je najlakše ali nemoj se penjati presporo.Osjeti svjesnost svojih ruku kao jako snažne i osjeti sebe dok se penješ bez napora i snažno uz uže.Pokušaj osjetiti dvostruku projekciju , svoje tijelo pomičući se gore uz uže.Penjanje često omogućava pruža vanjsko kretanje dalje od fizičkog tijela. Neki ljudi imaju poteškoća sa svjesnosti ruku cijelim putem do njihovih ramena sa svakim povlačenjem užeta.Ako je ovo slučaj , samo napravi najbolje što ti možeš napraviti je držati svojim rukama i penjati se gore.Pozicija i osjećaj užeta rast će u tvojoj svjesnoj memoriji.
Prvi znak da ova tehnika radi je čudni vrtoglavi osjećaj, ograničeno energijsko kretanje, i neka vrsta vrtoglavice u dijelu stomaka.Ako se to dogodi znači ta tehnika radi i da trebate nastaviti i ne posustati i preplašiti se znači to je normalna reakcija.

Entiteti su niža astralna bića koje možemo susresti nakon uspješne astralne projekcije. Oni tijekom astralne projekcije nama ne mogu fizički ništa napraviti.Uglavnom vole sisati tuđu energiju, a to je uglavnom strah.Da bi se zaštitio od njih nije potrebno praviti neke magijske krugove, afirmacije i ostala sranja.Nego fino mu reknete da vas pusti na miru, a ako to ne pali recite sljedeće "Odlazi u ime Isusa Krista i njegove krvi“
To sam našao na nekom forumu i čini se djelotvornim

Entiteti:
Image hosted by TeeJay
Furcas
Image hosted by TeeJay
Raum

Evo knjige o AP pa koga zanima neka skine i pročita na engleskom su jeziku ima nekoliko tehnika koje nisam naveo ovdje.

Robert Bruce,Astral Dynamics

Robert Monroe,Journeys Out Of The Body

William Buhlman,Adventures Beyond The Body

Robert Monroe,Far Journeys

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.