Tajne,misterije,fenomeni,okultizam

20.05.2009., srijeda

Kemijski tragovi iliti chemtrails

Pozz ekpa evo znam da dugo nisam ništa pisao pa eto uhvatio malo vremena. Evo odlučio sam pisati o chemtrail-su, a mislim da mnogo Vas ne zna što je to chemtrails i koliko je to opasno za nas smrtnike.

Dali ste ikada vidjeli zadnjih godina na nebu bijele tragove, te dali ste se pitali tko ih uzrokuje i zašto su na nebu.
Chemtrail u prijevodu bi značio kemijski trag, koji ostaje iza aviona na velikim visinama te pritom ostaje na toj visini nekoliko sati, a možete vidjeti nakon 20 min. otkako je trag ostao na visini da se širi te izgleda poput guste paučine.
Uz chemtrails postoji i contrails što bi u prijevodu značili kondenzacijski trag, kojeg isto ispuštaju avioni, ali ne ostavjaju nikakav trajni trag, sastoji se od krstalića leda na visini većoj od 10 km, a nastaju samo ako je temperatura dosta manja od 0.
Tragovi chemtrailsa su se prvi put počeli pojavjivati u SAD-u 1997. godine, a prvi put u Hrvatskoj 2000. godine.
U uvodu ovog posta sam spomenuo da je chemtrails opasan za ljude zbog toga što izaziva vrtoglavicu, gubitak orjentacije, krvarenje nosa, depresija, glavobolja i ostalo. Jedna medicinska znanstvenica je s jedne kuće iznad prostora gdje su često letjeli avioni koji su izbacivali chemtrails uzela uzorak i u njemu je našla bakterije koje pod utjecajem UV zračenja mutiraju, a tek tada postaju smrtne za čovjeka.
U uzorcima koji su uzeti iz chemtrailsa su pronađeni i ostali sastojci:
*Barijeve soli (koje su otrovne i u miligramima)
*Pseudomonas aeruginosa i P. florescens (bakterije koje uzrokuju infekcije kod ljudi)
*Aluminijev oksid
*C2H4Br2 (dibrometan-kancerogeni dodatak za insekticid)
Odgovorni za chemtrails su uvjek odbacivali optužbe da narušavaju ljudsko zdravlje, te da u chemtrailsu nema ničega opasnog za ljude, te su našli izgovor kako moraju zaprašivati da kako preko njega utjecali na modifikaciju klime, te tako smanjili utjecaj globalnog zagrijavanja.
Chemtrails je viđen u 50 zemalja, ali nigdje nije viđen toliko koliko u Americi gdje gotovo svaki dan zaprašivaju, kakvo je stanje u Hrvatskoj prema onom u Americi mi smo dobro prošli barem neko vrijeme.
Eto to bi bilo to o chemtrailsu i samo da napomenem ako netko od čitatelja ima pitanje neka ga stavi u komentare zadnjeg posta. Jer koliko sam vidio dobio sam par pitanja na zadnje postove ali sam zakasnio odgovoriti.
Pozdrav, Azzazil.


I naravo slika
Image hosted by TeeJay


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.